school psychologist copy 2 1
Ανακοινώσεις

Σχολικός Ψυχολόγος

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της πράξης “Ενίσχυση και ενδυνάμωση της κοινωνικο-συναισθηματικής ανάπτυξης και ανθεκτικότητας των μαθητών μέσω του θεσμού ψυχολόγου” έχει τοποθετηθεί στο σχολείο μας Σχολικός Ψυχολόγος, ο κ. Ντόγκας Αθανάσιος ΠΕ 23.

Ο ρόλος του Σχολικού Ψυχολόγου είναι ανιχνευτικός, ενημερωτικός, υποστηρικτικός και διαμεσολαβητικός. Μεταξύ των καθηκόντων που ανατίθενται στους Σχολικούς Ψυχολόγους είναι η παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, ενημέρωσης και συμβουλευτικής καθοδήγησης της σχολικής κοινότητας σχετικά με την αποτελεσματική διαχείριση κρίσιμων και απρόβλεπτων καταστάσεων και σχέσεων δημιουργώντας ένα ασφαλές σχολικό περιβάλλον, σε επίπεδο ατομικών συνεδριών ή ομαδικών συναντήσεων.

unnamed 2 2

Ο κ. Ντόγκας θα ασκεί τα καθήκοντά του κάθε Τρίτη τις ώρες 8:00 π.μ. – 12:30 μ.μ. (5 διδακτικές ώρες). Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε, μπορείτε να στείλετε e-mail στο mail@gym-ag-athan.thess.sch.gr . Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς με τη Διεύθυνση του σχολείου ώστε να σας φέρει σε επαφή και να προγραμματίσετε κάποια συνάντηση.

Με εκτίμηση

Νικολέτα Κουτσιά ΠΕ 81 – ΠΕ 01

Διευθύντρια 1ου Γυμνασίου Αγίου Αθανασίου

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση